Vatroslav--Golub

Vatroslav Golub

Vatroslav Golub je apsolvent na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Još od djetinjstva uključen je u organizirane sportske aktivnosti, bavio se plivanjem, te košarkom kojom se i danas aktivno bavi. Vatroslav Golub svoje znanje stečeno na Kineziološkom fakultetu primjenjuje u radu s mladim sportašima i rekreativcima.

Dajana-Mrđa

Dajana Mrđa

Dajana je magistrica kineziologije, diplomirala je 2020. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.
Sportom se bavi još od najranije dobi, a u sportskoj gimnastici ostvarila je brojne rezultate. Natjecala se u A i B programu kao kadetkinja, gdje je više puta bila regionalna prvakinja, a u C programu kao seniorka višestruka je regionalna i državna prvakinja Hrvatske. Dva puta proglašena je i najboljom sportašicom Baranje.
Teorijska i praktična znanja koja je usvajala na Kineziološkom fakultetu primijenila je za vrijeme studiranja u radu s djecom predškolske i školske dobi u Gimnastičkom klubu “Dubrava” i u Sportskom centru Dubrava gdje je bila voditeljica škole sportske gimnastike i trenerica u univerzalnoj sportskoj školi.
Nakon stečene diplome, provodi individualne treninge sa sportašima i rekreativcima, voditeljica je grupnih treninga i trenerica u dječjoj sportskoj igraonici.

Ivan-Kelecic

Ivan Kelečić

Rođen 13.7.1985. godine, nakon završene osnovne škole u Suhopolju, završio sam srednju ekonomsku školu u Virovitici. 2004. godine upisao sam Kineziološki fakultet u Zagrebu, stječem zvanje profesora tjelesne i zdravstvene kulture uz dodatno usmjerenje kondicijska priprema sportaša. Od 2009.godine trenirao sam košarkašice kadetskog uzrasta, tenisače i tenisače, nogometaše, rukometašice i rukometaše.
Osim grupnih, vodim i individualne treninge kako za vrhunske sportaše, tako i za amatere i rekreativce. Usmjerenost treninga je prilagođena potrebama i stanju sportaša; od prevencije ozljeda, oporavka nakon ozljeda, redukcije potkožnog masnog tkiva, podizanja stanja treniranosti, postizanja željenog izgleda…
Uz trening ističem i važnost kvalitetne prehrane, pa prema potrebama sportaša izrađujem i plan prehrane.

Hrvoje-Zunec

Hrvoje Žunec

Rođen 23.6.1980 u Virovitici gdje završavam osnovnu i srednju Strojarsko-tehničku školu. Po završetku srednjoškolskog obrazovanja upisujem Kineziološki fakultet u Zagrebu te na istom diplomiram i stječem zvanje Profesora fizičke kulture i višeg trenera rukometa.
Kao rukometni trener radio sam u nekoliko klubova na području Virovitičko-podravske županije (ŽRK Tvin- Trgocentar, RK Viro- Virovitica, ŽRK Orahovica, RK Orahovica i RK Slatina) i u španjolskom klubu CE Tortosa gdje sam radio u sezoni 2004./2005. kao seniorski trener muške ekipe i koordinator Škole rukometa. Također sam dugi niz godina bio rukometni sudac A kategorije.
Kao trener proveo sam jednu sezonu u Stolnotenisko klubu Slatina u radu sa nižim dobnim kategorijama.
U Centru za edukaciju Gradskog društva crvenog križa Osijek u Orahovici 9 sam godina radio kao voditelj Škole u prirodi i učitelj plivanja. U istom sam Centru u dva navrata bio organizator, voditelj i realizator dvotjednog kampa za pretile kojega je u koordinaciji sa osječkim Medicinskim fakultetom provodilo GDCK Osijek.
U organizaciji Plivačkog kluba Natator, Zagreb, a pod vodstvom naše poznate paraolimpijke Ane Sršen pohađao sam i uspješno završio osnovni i napredni Halliwick tečaj. Halliwick koncept pristup je podučavanju svih ljudi, osobito onih s tjelesnim teškoćama i/ili teškoćama u učenju, kako bi mogli sudjelovati u aktivnostima u vodi, kretati se samostalno i plivati.
Jedan sam od osnivača Atletskog kluba Virovitica u kojemu sam kao trener radio 3 godine sa učenicima viših razreda osnovnih škola.

Hrvoje-Reder

Hrvoje Reder

Od najmlađih dana sam involviran u sve sportske aktivnosti koje su tada bile u Suhopolju. Trenirao sam nogomet, streljaštvo, stolni tenis i jednu godinu karate. Za školu sam nastupao u svim sportovima na osnovnoškolskim natjecanjima. U srednjoj školi sam počeo i intenzivnije raditi na vježbama snage te tada stječem prva vježbačka iskustva s utezima u virovitičkom bodybuilding klube FANA.
Odlaskom u Zagreb na studij prometa intenzivnije sam počeo vježbati u teretani. Igrao sam rekreativno tenis (završena osnovna teniska škola) te sam se dosta aktivno prihvatio košarke (u dvije sezone sam igrao amatersku košarkašku ligu). U 2001. godini je upisao samVišu trenersku školu-smjer fitness te sam počeo raditi u fitness centrima u Zagrebu i kao osobni trener.
U Suhopolje se vraćam 2010. godine i aktivno se uključujem u “sportski“ život (nogomet, tenis, teretana, badminton, košarka). Grupne treninge s rekreativcima počinjem voditi 2013. godine ( hi-low aerobic + razne varijante kružnih treninga). U Suhopolju sam 2016. godine pokrenuo Univerzalnu sportsku školu (djeca od 1. – 4. razreda OŠ). Uz sve navedeno radim kao osobni fitness i kondicijski trener za sve dobne skupine (sportaši i rekreativci). Od 2020 godine radim kao voditelj dnevnog boravka Crvenog križa za starije osobe
Od formalnog obrazovanja imam diplomu Prometnog fakulteta (ing. prometa) i Više trenerske škole (viši trener fitnessa).